Ga de missie aan

Escape room
in Apeldoorn

Escape room in Apeldoorn

Nieuw, sensationeel en anders dan elke andere escape room. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie!

Lukt het jou om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken? Werk samen, denk out of the box en wees je zenuwen de baas. Deze spannende escape room zul je niet snel vergeten… Deze missie is het perfecte uitje met familie, collega’s of vrienden. Breek nu in, steel de MX10 en ontsnap uit de Morfinekluis.

Kraak de morfinekluis!

Ga de uitdaging aan en kraak de morfinekluis om de befaamde MX10 te bemachtigen. Maar pas op, het securityteam is op zoek naar jullie en je hebt maar 90 minuten om de klus te klaren. Lukt het jou en je team om deze spannende missie tot een goed einde te brengen?

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 10 jaar

Ga de missie aan!

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen? Meer weten over de missie of direct boeken!

Bemachtig jij de MX10 uit deze escape room in Apeldoorn?

Deze escape room in Apeldoorn is een onvergetelijke beleving. Om de MX10 te bemachtigen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook het sample stelen en inbreken. De missie start buiten al. Na wat eerste instructies zal hier de kraak van de eeuw van start gaan. Zorg er wel voor dat je tijdens de missie uit handen van de bewakers weet te blijven.

Om te ontsnappen moet je allerlei raadsels en opdrachten oplossen. Hiervoor heb je 90 minuten de tijd. Durft jouw team deze bloedstollende missie in Apeldoorn aan?