Ga de missie aan

Escaperoom
nabij Kampen

Escaperoom nabij Kampen

Vanaf € 149,95 per team

Uniek, uitdagend en anders dan elke escaperoom in Kampen. Hier moet je zowel ontsnappen als inbreken!

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom nabij Kampen? Zoek dan niet verder! De Morfinekluis biedt jou dé uitdaging die je zoekt.

Maar pas op: bij ons draait het niet alleen om ontsnappen. Nee, wij dagen jou ook uit om in te breken en onze kluis te kraken. Durf jij het aan? Laat jouw vaardigheden als een ware meesterdief zien en wees de bewakers te slim af.

Bereid je dus voor op een onvergetelijke belevenis vol adrenaline en spanning! Boek nu en dompel jezelf onder in de sensationele wereld van De Morfinekluis.

Ga nu de uitdaging aan!

Ben jij op zoek naar een uitdaging die je brein op scherp zet? De Morfinekluis biedt een onvergetelijke ervaring waarbij je moet samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken. Bereid je dus voor op een avontuur vol spanning en sensatie en boek nu jouw missie!

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassenen)

Veel gestelde vragen

Wat maakt De Morfinekluis anders dan een escaperoom in Kampen?

Als je op zoek bent naar een unieke escaperoom-ervaring in Kampen, dan moet je bij De Morfinekluis in Apeldoorn zijn. Gelegen op het voormalige Zwitsalterrein, biedt deze escaperoom een uitdagende missie waarbij inbreken én ontsnappen samenkomen.

Hier heb je 90 minuten de tijd om een waardevol sample van MX10 te bemachtigen, terwijl je samenwerkt, puzzels oplost en codes kraakt. Dit maakt De Morfinekluis de perfecte keuze voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of gewoon voor een spannend avontuur met vrienden of familie.

Ga de missie aan!

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen? Meer weten over de missie of direct boeken!

Ontsnap aan de doorsnee escaperooms in Kampen en ontdek De Morfinekluis

Zin in een avontuur dat je hart sneller doet kloppen? Vergeet dan de doorsnee escaperooms in Kampen en ervaar De Morfinekluis: dé enige plek waar je écht kunt inbreken én ontsnappen! Laat de dagelijkse sleur achter je en stort je in een missie vol adrenaline en spanning.

In onze kluis ligt een zeer waardevol sample met MX10 opgeslagen. Maar pas op, de bewakers zijn op hun hoede! Jij en je team hebben 90 minuten de tijd om het sample te bemachtigen. Werk dus samen, kraak de puzzels en ontcijfer de codes voordat het te laat is.

Draai jij je hand hier niet voor om? Bezoek dan geen doorsnee escaperoom in Kampen maar ga op missie in De Morfinekluis!