Ga de missie aan

Teamuitje
Apeldoorn

Zet jouw team op scherp in De Morfinekluis

Vanaf € 149,95 per team

Op zoek naar een uniek teamuitje in Apeldoorn? Bij De Morfinekluis beleef je samen met je team een spannend avontuur. Hier moeten jullie ontsnappen én inbreken, en dat allemaal in 90 minuten. Het doel: een waardevol sample met MX10 bemachtigen. Durven jullie het aan?

Maak jullie Apeldoornse teamuitje extra bijzonder door de escape room te combineren met andere leuke activiteiten, zoals een pubquiz, The Catch of De Bedriegers. Boek nu een onvergetelijke dag in De Morfinekluis en maak van jullie teamuitje in Apeldoorn een groot succes!

Boek een teamuitje!

Ben jij op zoek naar een teamuitje dat de adrenaline door je aderen laat pompen? Stort je dan in een avontuur waarbij je de beveiliging omzeilt om de MX10 uit de Morfinekluis te stelen. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Wacht niet langer, boek nu een zenuwslopend teamuitje in Apeldoorn!

2 – 6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassen)

Veel gestelde vragen

Kan ik deze escaperoom ook met meer dan 2 spelers spelen?

De Morfinekluis is geschikt voor groepen tot 6 personen. Maar een waar meesterbrein kan deze escape room ook met 2 personen spelen.

Wat is er anders aan een 2 persoons escaperoom?

Tijdens deze spannende kraak staan jullie voor dezelfde uitdagingen als normaal gesproken. Maar bij een 2-persoons escape room zijn jullie volledig op elkaar aangewezen, en kun je niet rekenen op hulp van andere teamgenoten.

Hoe slaag je als duo voor een escape room?

Werk als duo goed samen en communiceer ijzersterk om de puzzels op te lossen. Wees ook efficiënt en verdeel de taken. Zo profiteren jullie van elkaars kwaliteiten en sterke punten. Blijf hiernaast communiceren en overleg regelmatig om op de hoogte te blijven van de voortgang. Houd ook de tijd in de gaten, want jullie krijgen slechts 90 minuten om de morfinekluis te kraken. Maar bovenal, geniet samen met je partner in crime van deze spannende escape room.

Waarom een escaperoom met twee personen spelen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen:

Intensere ervaring: In een escaperoom voor 2 personen kun je je volledig concentreren op de puzzels en aanwijzingen, zonder afgeleid te worden door andere groepsleden. Dit maakt de ervaring intenser, en zorgt voor een betere samenwerking tussen jou en je partner.

Flexibeler: Het is soms moeilijk om een datum en tijd te vinden waarop iedereen van een grotere groep beschikbaar is. Als tweetal heb je hier geen last van.

Uitdaging: Het is uitdagender om een escaperoom met slechts 2 personen te spelen. Als duo krijg je namelijk geen hulp van anderen om de puzzels op te lossen.

Er zijn dus meerdere redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen.

Combineer je teamuitje met andere belevenissen

Ben je het zat om steeds dezelfde voorspelbare uitjes te doen? Dan is het tijd om daar nu verandering in te brengen! Stel nu een onvergetelijk teamuitje in Apeldoorn samen én laat zien dat jouw team niet alleen slim is, maar ook cool en kalm kan blijven onder druk. En het beste van alles? Je kunt de spanning van onze escaperoom combineren met andere spannende activiteiten!

De Morfinekluis: Durf jij dit teamuitje in Apeldoorn aan?

Zin in een échte uitdaging? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Op het Zwitsalterrein is namelijk een geheimzinnig goedje met MX10 verborgen. Dit waardevolle sample is op de zwarte markt een fortuin waard en wordt streng bewaakt door de meedogenloze security. Maar jij en je team zijn niet bang voor een beetje spanning en avontuur, toch?

Bereid je voor op een bijzondere missie, waarbij jullie niet alleen moeten ontsnappen, maar ook moeten inbreken. Het avontuur begint al bij aankomst, waar jullie de eerste instructies ontvangen. De spanning zal langzaam maar zeker stijgen terwijl jullie je weg banen door verschillende uitdagende ruimtes. Maar let op: de beveiliging is pittig en een klein foutje kan fataal zijn!

Durven jullie dit aan? Boek dan nu dit teamuitje in Apeldoorn. Wie weet ben jij wel degene die het waardevolle sample bemachtigt en de held van het team wordt!